keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Alavireisyyttä

Ulkona olisi tosi hieno talvipäivä. En vain saa itseäni liikkeelle. Mitään muutakaan en saa tehtyä. Haluaisin vain kaivautua peiton alle tiiviimmin ja antaa kaiken vain olla. Pojat tulee kuitenkin kohta koulusta ja sitten minun pitää jaksaa taas olla äiti.

Nuorempi poika on koetellut hermoja viime aikoina. Pojilla on ollut koulussa uimahallikäyntejä. Nuorempi poika, joka tavallisesti on varsinainen vesipeto, ei jostain syystä halua mennä koulun kanssa uimaan. Hän on jääräpäisimpiä ihmisiä, joita tunnen, joten melkoista vääntöä on ollut yrittää saada poika kouluun. Aina en siinä edes onnistu. Muutenkin hän on ollut tavallista hankalampi viime aikoina. Läksyjen tekokaan ei suju ilman äitiä. Autanhan minä, mutta joka päivä ei jaksaisi. Vanhemmalla pojalla on onneksi nyt menossa vähän rauhallisempi kausi.

Unohdin aivan, että sainhan minä jotain tehtyä tänäänkin. Kävin verikokeessa. Työvoiman palvelukeskuksen kautta pääsin terveystarkastukseen ja sieltä sain lähetteen näihin verikokeisiin. On ihan mielenkiintoista saada tietää tulokset. En muistaa koska, minusta on otettu yhtä tarkka tutkimus.

Ei kommentteja: