lauantai 12. syyskuuta 2009

Ensimmäinen kurssiviikko

Ensimmäinen kurssiviikko on nyt takana. Minun täytyy sanoa, että kurssi on tähän asti ollut ihan positiivinen kokemus. Meitä kurssilaisia on kaksitoista, neljä miestä ja kahdeksan naista. Ikä- ja kokemusjakauma on melkoisen vaihteleva. Se, että ihmisillä on erilaisia kokemuksia, tuo lisää mielenkiintoa kurssiin. Ohjaaja on myös mukava ja ihan asianosaavan oloinen.

Olemme tehneet kaikenlaisia persoonallisuustestejä ja ammatin valintatestejä. Osa tuntuu vähän hömpältä, mutta osa taas on ollut hyvinkin osuvia. Vielä en ole saanut mitään idealamppua pääni päälle syttymään, mutta toivon saavani kurssilta jotain apua. Kurssiin sisältyy myös harjoittelujakso jossain työpaikassa. En ole vielä keksinyt minne haluaisin työharjoitteluun. Atk-taitoja tulemme myös harjoittelemaan ja suoritamme jonkun tietokoneen ajokorteista. Se on mielenkiintoista. Tähän asti saamani opetus on ollut varsin vaihtelevaa, enkä ole suorittanut näitä kortteja.

On ollut jännä huomata, miten väsyneempi olen ollut tällä viikolla kuin yleensä. On tietysti huomioitava pelkkä paikoillaan olo, mutta kyllä oman persoonallisuuden kaiveleminenkin voi väsyttää. Juttelin asiasta muutaman kurssilaisen kanssa ja he olivat huomanneet saman asian.

Tänään koettiin illalla aikamoinen yllätys. Mummin tytär miehineen oli tulossa tänne Espoosta. He tulivat aikanaan ja heillä oli 3,5 -vuotias pojantyttärensä mukanaan. Tyttö on meidän poikien pikkuserkku. Mummi ja me muut tietysti olimme aivan ällikällä lyötyjä ja ilostuimme suuresti. Illalla ehdimme jo leikkiä piilosta. Saa nähdä mitä kaikkea ehdimme vielä yhdessä tehdä.

Ei kommentteja: