lauantai 19. syyskuuta 2009

Jääkiekkoa ja muuta pientä

Kävin perjantaina poikien kanssa katsomassa paikallisen jääkiekkojoukkueen peliä. En ole itse mitenkään erityisen kiinnostunut jääkiekosta, mutta täytyy myöntää kokemuksen olleen ihan mielenkiintoinen. Enimmän aikaa seurasin peliä ihan kunnolla, mutta yleisön seuraaminen oli myös mielenkiintoista. Alkuvaiheessa, kun näytti pelin voittaminen mahdolliselta, yleisö eli hyvin pelin mukana. Häviön näyttäessä yhä todennäköisemmältä alkoi yleisökin hiipua. Parasta hupia oli seurata parin meidän takana istuneen miehen kommentointia. He olivat ainakin omasta mielestään asiantuntijoita ja tiesivät kaiken paremmin kuin muut.

Muuten on viikonloppu sujunut rauhallisissa merkeissä. Eilen nukuin pitkästä aikaa päivällä. Oli koko päivän mahdottoman väsynyt olo. Tänään olen ollut selvästi virkeämpi. Olen lukemiseenkin pystynyt keskittymään hyvin.

Pojilla on ollut kavereita käymässä. Taas. Välillä kyllästyttää ainainen poikien nurkissa pyöriminen. Ihmetyttää myös miten jotkut vanhemmat antavat lastensa olla liesussa tuntitolkulla.

Ei kommentteja: