tiistai 28. lokakuuta 2008

Harmaata

Räkätauti alkaa olla jo onneksi ohi. Muuten tänään on ollut aika alavireinen päivä. En tahdo saada otetta oikein mistään.

Huomenna pitäisi käydä yhdessä paikassa selvittelemässä koulu- ja muita juttuja. Jännitän jo etukäteen uuteen paikkaan menoa. Toivottavasti en ala jänistää. Jännittämisessäni on yksi aika mielenkiintoinen juttu. Pystyn hyvin pitämään esitelmiä, puheita yms. ennaltavalmisteltua ilman isompaa jännitystä. Mutta kun kyse on omien henk. koht. asioiden hoitamisessa, jännitän ja stressaan etukäteen aivan kamalasti. Puhelimella asioiminen on kaikkein kauheinta. Mieluiten hoidan asioita käymällä itse paikan päällä puhumassa ja onneksi nykyisin pystyy monia asioita hoitamaan sähköpostilla. Toisaalta olen joutunut menemään niin usein uuteen ryhmään tai muuten selvittelemään samoja asioita, että välillä en halua tavata yhtään uutta ihmistä.

Eilen illalla sain jonkun ihmeellisen puuhaamiskohtauksen. En käyttänyt sitä mihinkään hyödylliseen vaan aloin askarrella joulukortteja. Onhan se vielä hieman aikaista, mutta tykkään väsätä kaikenlaisia käsitöitä. Viime aikoina en ole jaksanut paneutua mihinkään kovin monimutkaiseen. Kortit ovat sopivan pieniä töitä. Ne tulevat äkkiä valmiiksi ja niistä saa hyvin tyydytystä tehdystä työstä. Ehkä innostun tänään jatkamaan askartelua.

Ei kommentteja: