keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Tänään on hyvä päivä

Urasuunnittelukurssiin kuuluu seitsemän viikon harjoittelu. Tänään varmistui minulle harjoittelupaikka. Olen tosi innoissani. Paikka vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta eikä minun tarvinnut soittaa viiteenkymmeneen paikkaan ennenkuin tärppäsi, kuten erään kurssikaverin. Jos työ on sellaista, kuin ajattelen, voi siitä kehittyä ihan varteenotettava tavoite ihan työksikin asti.

Pojille tuli tänään joulu. Käytiin Citymarketissa tarkoituksena ostaa nuoremmalle pojalle uusi pyöräilykypärä. Kypärä tuli myös hankittya ja sen lisäksi Rock band- peli ja soittimet. Soittimet oli tarjouksessa ja pojat alkoivat mahdottomasti mankua niitä. Siitä huolimatta ostin sitten kapineet. Pojat paukutti peliä innoissaan koko illan. Tulipahan sitten ainakin käyttöön. Ja on todella pojille joululahja, hieman aikaisessa tosin.

Illalla oli myös Kytin kokous. Siellä ei ollut mitään ihmeempää. Juotiin kahvia ja suunniteltiin rahanhankkimiskeinoja. Saa nähdä päätyykö tässä myymään sukkia vai karamellejä.

On tosi mukava olla näin hyvällä mielellä. Takana onkin taas kerran vähän synkempiä päiviä. Osittain synkkää mielialaa varmasti selittää melkein flunssainen olo, joka on vaivannut jo viikon.

Ei kommentteja: