perjantai 21. elokuuta 2009

Taas yksi viikko takana

On perjantai ilta. Pojat touhuavat omiaan ja saan olla hetken rauhassa koneen äärellä. Tunnen itseni uupuneeksi. Eilen ja tänään olin tukitöissä. Ehkä sekin vaikuttaa olooni. En tiedä oikein miten viihdyn siellä. Työ sinänsä on yksinkertaista ja helppoa ja ihmiset mukavia. En kuitenkaan tunne vielä sopeutuneeni porukkaan. Siihen vaikuttaa varmasti se, että käyn siellä vain kahtena päivänä viikossa ja että toiset ovat olleet siellä vuosikausia. Näen sen kuitenkin itselleni ihan hyödyllisenä. Olenpahan näyttänyt itselleni jaksavani jo jotain.

Tällä viikolla jaettiin koteihin vapaaopiston esite. Houkuttelisi lähteä harrastamaan vaikka mitä. Aika ja raha vain asettavat rajoituksia. Jonkinlainen opiskelu houkuttelisi. Jotain mikä ei olisi pakollista ja aikaan ja paikkaan sidottua. Jospa tässä keksisi jotain.

Keskiviikkona olin poikien kanssa tivolissa. Oli ihan kivaa. Sää oli onneksi hyvä. Pojat viihtyivät parhaiten autoradalla. Toki he muuallakin kavivät. Minäkin kävin irtolipuilla muutamassa laitteessa. Kolme ja puoli tuntia hurahti aika nopeasti.

Ei kommentteja: