lauantai 1. elokuuta 2009

Lauantai-iltana

Vanhemmat kävivät siivoamassa. Kaikki tekivät oman osuutensa. Oli ihan mukavaakin. Kävimme useamman kerran uimassa ja torilla sekä puuhailimme muutakin mukavaa. Mikä tärkeinta, kukaan ei menettänyt hermojaan.

Vanhemmat lähtivät viikko sitten ja me lähdimme myös samana päivänä Espooseen sukulaisvierailulle. Olimme siellä neljä päivää ja kävimme Linnanmäellä, Heurekassa ja Korkeasaaressa. Ihan mukava reissu.

Kotona olen ollut vetämätön ja laiska. Tukitöissä olin eilen ja torstaina ja muuta en sitten ole juurikaan jaksanut tehdä. Minulla on sosiaalisten kontaktien kiintiö täynnä. Haluaisin olla hetken aivan vain itsekseni. Ensi viikolla on terveyskurssin viimeinen jakso. Silloin pitää taas jaksaa olla sosiaalinen.

Tänään kävin vanhemman pojan kanssa katsomassa uusimman Harry Potter-leffan. Olen lukenut kaikki kirjat ja nähnyt tähän astiset elokuvat. Muistikuvani kirjasta eivät olleet kovin vahvat, mikä saattoi olla hyvä asia. Minusta elokuva oli ihan hyvä. Joitakin kirjaan kuulumattomia juonenkäänteitä huomasin, mutta eivät ne elokuvaa haitanneet.

Ei kommentteja: