lauantai 29. elokuuta 2009

Uusia tuulia tiedossa

Äskettäin kaipailin jotain uutta elämääni. Perjantaina odotti kotona kirje työvoimahallinnolta. Olen päässyt sellaiselle urasuunnittelukurssille. Se alkaa jo 7.9. eli tosi pian. Nyt sitten kauhistelen ja pelkään muutosta. Ennen kaikkea pohdin millaista on olla taas joka päivä jossain ja outojen ihmisten kanssa. On kuitenkin mennyt puolitoista vuotta siitä kun viimeksi säännöllisesti olin mukana "normaalissa" päivärytmissä. Onhan sitä nyt sitten ainakin joulukuulle asti jotain päiväjärjestystä. Toivottavasti tästä on jotain hyötyäkin, että saisin hahmotettua jotain suuntaa itselleni.

Muuten on tämä viikko mennyt mukavasti. Sain kirjoitettua jonkun verran ja sain pysyteltyä hereillä useimmat päivät. Siinä on jo saavutusta siinäkin.

2 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Piti tulla tutustumaan blogeihisi, kun olit uskaltautunut nappaamaan kuvakkeesi näkyviin lukijalistalle mukavaltahan täällä näyttää. Kirjoitat tosi sujuvasti :)

On rohkaisevaa lukea, että koet olevasi toipumassa masennuksesta. Meikäläinen on potenut jo sen verran kauan, että alkaa toivo paranemisesta hiipua. Toivottavasti kurssi on positiivinen kokemus ja antaa ihan oikeasti jotain eväitä tulevaisuuden suunnittelemiseen. Jaksamista ja iloisia yllätyksiä elämääsi!

Vauhko kirjoitti...

Kiitos kommenteista!